Przejdź do treści
EN PL
EN PL

NEWS |

Jak się pracuje w naszej firmie? Opowiada Mikołaj Grażul Samodzielny Organizator Zakładu Opon Rolniczych, który jest już z nami rok

Dlaczego Michelin skąd ten wybór?

Z polecenia wieloletnich pracowników firmy. Dostałem informację o rekrutacji, zgłosiłem się i jestem!

 

Jakie było Twoje wyobrażenie o firmie zanim przekroczyłeś jej próg?

Że przy takiej liczbie pracowników, Michelin musi mieć bardzo zaawansowaną strukturę zarządzania.

 

Twoje pierwsze wrażenia z pierwszych dni pracy: zespół, atmosfera, sposób pracy i wdrażania w obowiązki, sama firma, nasze restauracje pracownicze etc…
Trafiłem do młodego zespołu i na początku miałem okazję poznać każdego z osobna. Podczas wdrażania współpracownicy oferowali mi swoją pomoc, więc atmosfera na plus. Co do serwowanego menu to polecam wtorki i czwartki, jest pizza ?

 

Czy jest coś co ciebie zaskoczyło?

Nie wiedziałem, że stworzenie opony ma tyle etapów. Zaskoczyła mnie też  liczba i różnorodność stanowisk pracy, na których można się realizować ?

 

Jak odbierasz firmę po kilku miesiącach pracy?

Cóż, codziennie poznaję cos innego, więc precyzyjniej odpowiedzieć będę w stanie za jakiś czas. Niedługo mija rok w firmie, więc chyba dobrze.

 

Czy poleciłbyś pracę u nas innym

Tak, warto spróbować. Jest bardzo dużo stanowisk, więc można znaleźć coś dla siebie.

Mikołaj Grażul
Mikołaj Grażul
Cookie Privacy

Aby obejrzeć ten film na Youtube: Zaakceptuj wszystkie cele związane z YouTube (rozważ, że musisz zaakceptować wszystkie oprócz Geolokalizacji) + Zaakceptuj partnera YouTube


Open cookie Preferences