Dlaczego Michelin skąd ten wybór?
Z polecenia wieloletnich pracowników firmy. Dostałem informację o rekrutacji, zgłosiłem się i jestem!
Jakie było Twoje wyobrażenie o firmie zanim przekroczyłeś jej próg?
Że przy takiej liczbie pracowników, Michelin musi mieć bardzo zaawansowaną strukturę zarządzania.
Twoje pierwsze wrażenia z pierwszych dni pracy: zespół, atmosfera, sposób pracy i wdrażania w obowiązki, sama firma, nasze restauracje pracownicze etc…
Trafiłem do młodego zespołu i na początku miałem okazję poznać każdego z osobna. Podczas wdrażania współpracownicy oferowali mi swoją pomoc, więc atmosfera na plus. Co do serwowanego menu to polecam wtorki i czwartki, jest pizza ?
Czy jest coś co ciebie zaskoczyło?
Nie wiedziałem, że stworzenie opony ma tyle etapów. Zaskoczyła mnie też liczba i różnorodność stanowisk pracy, na których można się realizować ?
Jak odbierasz firmę po kilku miesiącach pracy?
Cóż, codziennie poznaję cos innego, więc precyzyjniej odpowiedzieć będę w stanie za jakiś czas. Niedługo mija rok w firmie, więc chyba dobrze.
Czy poleciłbyś pracę u nas innym
Tak, warto spróbować. Jest bardzo dużo stanowisk, więc można znaleźć coś dla siebie.